Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Σύλλογος ΔΕΠ: απεργία 5 και 19/10 - παράσταση διαμαρτυρίας 7/10 - απεργία 10 έως 14/10

Ομόφωνες Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου 
(26 Σεπτέμβρη 2011)

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν στις πανεργατικές - πανυπαλληλικές απεργίες στις 5 και 19 Οκτώβρη σε συμπόρευση με τους υπόλοιπους εργαζομένους.
Πραγματοποιούμε την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 10.00 πμ παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι) για να απαιτήσει να γίνουν τώρα όλοι οι διορισμοί των εκλεγμένων μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, να χορηγηθούν όλες οι αναγκαίες πιστώσεις για συμβασιούχους διδάσκοντες με το ΠΔ 407/80 και να μην υπάρξει καμία απώλεια θέση εργασίας διοικητικού και τεχνικού προσωπικού. Στην παράσταση αυτή προσκαλούνται οι πρυτανικές αρχές, οι Σύλλογοι Διοικητικών, ΕΤΕΠ, ΕΕΔΙΠ, Συμβασιούχων Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθώς και οι φοιτητικοί σύλλογοι του Π. Αιγαίου.




Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου (26 Σεπτέμβρη 2011)

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου, στο πλαίσιο των προηγούμενων αποφάσεων του ΚΣ του Συλλόγου ΔΕΠ Πανεπιστημίου Αιγαίου ενάντια στο νέο νόμο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και ενάντια στις περικοπές πιστώσεων και προσωπικού, σε 5νθήμερη απεργία στις 10 - 14 Οκτωβρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου